Ekokampaamopalvelut

KASVIVÄRJÄYKSET

Kasviväri toteutetaan erilaisia kasvijauheita ja -yrttejä lämpimään veteen sekoittaen. Ekokampaajalla käydessäsi väriisi valikoidaan juuri sinulle sopivat raaka-aineet, jotta saat hiuksillesi räätälöidyn kokonaisuuden. Kasvivärillä on mahdollista tummentaa, häivyttää harmaita ja saada aikaan kauniita ja kiiltäviä sävyjä, jotka kestävät aikaa.

Kasvivärjäys on hellä ja ekologinen tapa värjätä hiuksia. Värissä käytettävät kasvijauheet ovat usein myös päänahkaa ja hiusta hoitavia ja ne ovat täysin luontoon hajoavia.

Kasvivärjäys voi olla hyvä vaihtoehto perinteisille hapeteväreille allergisoituneelle, mutta on hyvä huomioida, että kasviväritkään eivät ole allergiavapaita. Muista siis mainita ekokampaajalle mahdollisista allergiosta ja muista herkkyyksistä.

SAVIVAALENNUS

Savivaalennus on biohajoava tapa vaalentaa hiuksia. Savivaalennuksella saadaan aikaan luonnollisen näköisiä 1-2 asteen vaalennuksia yhdellä vaalennuskerralla. Savivaalennuksella voi tehdä niin raitoja, kuin kokopään vaalennuksiakin. Parhaiten savivaalennus toimii käsittelemättömään ja vähän käsiteltyyn hiukseen.

Jos hiukset ovat pahasti vaurioituneet tai hapeteväreillä monta kertaa värjätty, ei savivaalennusta suositella.

Oletko valmis hemmotteluun?

EKOHOIDOT

Hiusten ekohoidossa voidaan käyttää merilevää, turvetta, yrttejä ja erilaisia savilaatuja. Näistä valikoidaan päänähan ja hiuksen tarpeiden mukaan asiakaalle sopivin vaihtoehto. Sinun ei siis aikaa varatessasi tarvitse tietää, minkälaisen hoidon tarvitset.

MERILEVÄ

Hiusta puhdistava hoito. Merilevähoito poistaa hiuksista tehokkaasti muotoilutuote- ja metallikertymiä, samalla kuitenkin kosteuttaen ja hoitaen hiusta.

Merilevähoito on ihana käsittely esimerkiksi luonnostaan vaaleille tai vaalennetuille hiuksille raikastamaan kellastunutta pituutta.

YRTTI

Yrttihoitoja voidaan tehdä hauteilla, huuhteilla tai naamioilla. Käytettävät kasvit, kuten esimerkiksi rosmariini, kamomilla, peltokorte tai kehäkukka, valikoidaan hiuksen ja hiuspohjan tarpeen mukaan.

Yrttihoidoilla voidaan aktivoida hiuspohjaa sekä hoitaa ja silottaa hiusta.

TURVE

Kosteuttava ja ravitseva hiushoito. Turve hiushoitona on erityisen paikallaan hilseilevälle, ärtyneelle tai epätasapainossa olevalle hiuspohjalle.

Se onkin yksi kysytyimpiä hoitoja hiuspohjan ongelmiin.

SAVI

Savihoidossa voidaan käyttää erilaisia savilaatuja. Ekokampaajan työssäni käytän eniten valkoista, vihreää, tai rasul-savea hiusten puhdistuksiin ja hoitoihin.

Savihoito syväpuhdistaa, tasapainottaa talineritystä sekä rauhoittaa ja ravitsee hiuspohjaa.

RENTOUTTAVA PÄÄNHIERONTA ÖLJYLLÄ

Rentouttava päähieronta tehdään hoitavien kasviöljyjen kanssa. Hieronta tehdään intialaisen päähieronnan ottein, asiakkaan istuessa ja vaatteen päältä. Hieronnassa käsitellään hartiaseutu, kädet, niska, pää, kasvot ja korvat. Hieronta kestää noin 40 minuuttia, jonka jälkeen hiukset pestään ja kuivataan.

Rentouttava ja rauhoittava kokemus – arjen luksusta parhaimmillaan.

LEIKKAUKSET JA KAMPAUKSET

Hyvä hiustenleikkaus on kaiken a ja o!

Hiustenleikkaukset toteutetaan ammattitaidolla ja hiusten muotoilussa sekä pesussa käytetään ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

Kampaukset toteutetaan luonnonkosmetiikan muotoilutuotteilla ja liikkeestä on myös mahdollista ostaa kauniita hiuskoristeita kruunaamaan kampauksen.

Kampauksiin on mahdollista varata suunniitteluaika soittamalla liikkeeseen tai lähettämällä sähköpostia.