Kosmetologipalvelut

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot tehdään kotimaista luonnonkosmetiikkaa Ekopharmaa käyttäen. Minulle on aina tärkeää määrittää asiakkaan ihon kunto ja tyyppi sekä räätälöidä asiakkaalle sopiva hoitokokonaisuus. Tutustun mielelläni myös asiakkaan omiin kotihoitomenetelmiin ja suosittelen hänelle sopivat kotihoitotuotteet sekä annan ohjausta, jotta asiakas voisi parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ihoaan kotonakin.

Jos olet ajanvarausta tehdessäsi epävarma millaisen kasvohoidon tarvitset, valitse tällöin täydellinen kasvohoito. Näin ehdimme varmasti tutustua ja analysoida ihosi tarpeita tarkemmin.

KYNNET JA KÄDET

Kynsiä hoidamme hoitolassamme Bio Sculture -geelisarjalla, joka vahvistaa omaa luonnollista kynttä ja tukee kynnenkasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, kuten heikot ja ohuet kynnet. Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät luonnollisen kauniilta.

Geelit poistetaan hellävaraisesti poistoaineella, joten voit milloin vain pitää taukoa kynsistä kun omat luonnonkynnet ovat geelin alla vangoittumattomina. Tuotteet ovat melkein tuoksuttomia ja pölyä syntyy vain vähän.

Oletko valmis hemmotteluun?

MEIKIT

Meikkauksia teen parinkymmenen vuoden kokemuksella. Minulle on tärkeää löytää asiakkaan kanssa hänen omat luonnollisesti parhaat puolensa ja korostaa niitä ehostuksen avulla. Tähän tarkoitukseen olen valinnut hoitolassa käytettäväksi Jane Iredale -meikkisarjan, joka on iholle hellävarainen ja laadukas ammattikäyttöön soveltuva mineraalimeikkisarja, josta löytyy hyvin pigmenttistä värikosmetiikkaa ja ihanan luonnollisen tuntuiset meikkipohjat.

JALAT

Hoitolassamme tehdään jalkahoitoja, joissa voidaan keskittyä joko kovettumien ja kynsien käsittelyyn sekä hoitoon tai enemmän rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Varpaankynsien kestolakkaus on ihana palvelu esimerkiksi kesää kohden, sillä käsittely pitää varpaankynnet huolitellun näköisenä jopa kuukausia.

Emme voi hoitolassamme hygieniasyistä käsitellä jalkoja, jotka kärsivät esimerkiksi sieni-infektiosta. Epävarmassa tilanteessa ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu on yksi lempipalveluistani, säännöllisesti 4 viikon välein huolitellut kulmat antavat kasvoille kehykset. Kestoväri ripsissä syventää katsetta ja kun kulmat ja ripset on kunnossa, on meikkaaminenkin helpompaa. Kulmat muotoillaan sokerilla sekä pinsetein.

Ripsien kestotaivutus on ihana lisä silloin, kun asiakkaan omat ripset ovat vahvat mutta suorat tai silloin kun ripset ovat luonnostaan lyhyet. Taivutuksella saadaan ripsiin näyttävyyttä jopa ilman maskaraa – luonnollista kauneutta parhaimmillaan.